Hvad er den elektriske gaffeltruck med tre pivoter, og hvad er dens fordele

(1) Hvad er en tre-pivot elektrisk gaffeltruck?

Den elektriske gaffeltruck med modvægt med tre omdrejningspunkter forkortes som den elektriske gaffeltruck med tre omdrejningspunkter.Det er en elektrisk gaffeltruck, hvis baghjul både er drivhjul og rat.Denne type gaffeltruck har en lille belastning på baghjulsakslen på grund af belastningen foran, så motorkraften, der kræves af drivsystemet, er lille, den fuldt lukkede AC-teknologi er vedtaget, strukturen er kompakt og enkel, og venderadius kan opnås med en lille venderadius.Der er greb nok på det glatte underlag.

Den tre-drejede elektriske gaffeltruck driver ikke forakslen, masten er direkte forbundet med forhjulet som helhed, den øverste del er forbundet med rammen, den nederste del af masten er forbundet med en vippecylinder arrangeret ved bunden af ​​bilens karrosseri, og olien tilføres gennem det hydrauliske system.Stempelstangen bevæger sig frem og tilbage.Masten og forhjulene roterer rundt om hængselaksen på rammen.Forlæng eller træk bunden tilbage for at opnå vipning bagud eller fremad.Samtidig forlænges eller forkortes køretøjets akselafstand.

(2) Hvad er fordelene ved den elektriske gaffeltruck med tre omdrejningspunkter?

1. Forkort køretøjets forreste udhæng.Med samme tonnage er den nødvendige modvægt let, køretøjets længde forkortes, venderadius reduceres, og manøvredygtigheden er god.

2. Når lasten er i drift, vipper masten bagud, og akselafstanden forlænges.Stabiliteten er forbedret, og føreren kan betjene gaffeltrucken mere sikkert og smidigt.

3. Trækydelsen er mere overlegen, fordi tyngdepunktet flyttes tilbage, når sporlængden øges.Baghjulsbelastningen øges.Når fuldlastsmasten vipper bagud, kan baghjulsbelastningen øges til ca. 54 % af den originale baghjulsfuldlast.Da baghjulsbelastningen er inden for et lille område, bestemmes trækkraften af ​​baghjulets adhæsion.Den øgede belastning på baghjulene forbedrer uden tvivl trækevnen.

4. Øg arbejdstiden for hver klasse.På grund af hele maskinens lille modvægt og lette vægt kan der spares energi.

5. Når akselafstanden er forkortet, kan det forbedre mobiliteten og øge brugen af ​​opbevaringsplads.Gaffeltrucken, der anvender denne struktur, kan arbejde i en smallere gang end andre gaffeltrucks.

Kort sagt er den elektriske gaffeltruck med tre omdrejningspunkter en gaffeltruck med fleksibel anvendelse og kompakt struktur, som har et bredere anvendelsesområde og lang levetid.


Indlægstid: 13. december 2023

FORESPØRGSEL TIL PRISLISTE

For forespørgsler om vores produkter eller prisliste, bedes du efterlade din e-mail til os, og vi vil kontakte os inden for 24 timer.

Følg os

på vores sociale medier
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img