Mafua'aga Mo La'ei Fa'aleaga o Pa'u Siisii

E taua tele pa'u forklift i meafaigaluega.I le tulaga o laei ma isi faʻafitauli, e tatau ona taulimaina i se taimi talafeagai.A leai, o meafaigaluega uma e faigofie ona le faʻaaogaina.
O pa'u ta'avale ta'avale e iai le tau talafeagai o le mamafa o pa'u.Pe a maualalo le mamafa o le paʻu nai lo le tulaga masani, o le faʻaleagaina o le radial o le paʻu e faʻatupulaʻia, e mafua ai le faʻafefe tele i itu uma e lua, ina ia faʻavaeina itu e lua o le pale paʻu, o le puipui i totonu o le itu paʻu ua faʻapipiʻiina, o le pito i fafo. puipui o le itu pa'u ua toso, ma o le uaea pa'u i le tino pa'u e maua ai le tele o le deformation ma alternating stress.
O le faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a taʻitaʻia ai le faʻaleagaina o le uaea toe foʻi mai, faʻateleina le paʻu i le va o le paʻu o le paʻu ma le paʻu ma le eleele, faʻateleina le vevela e mafua mai i feeseeseaiga, faʻateleina le vevela o le paʻu, faʻaitiitia le malosi o le paʻu, tatala le uaea ma motusia se vaega, ma mafua ai ona pa pa'u pe a fetaia'i ma fa'alavelave ma afaina ai.
O le le tutusa o le mamafa i luga o le taʻavale e mafua ai le mamafa o le ofuina i luga o le tauau, e mafua ai se "aafiaga alalaupapa".O le la'asaga e nifo po'o galu.O le vaega concave o le mamanu paʻu e faigofie ona faʻapipiʻi i fao auala ma maʻa, mafua ai le faʻaleagaina o masini.Ua faateleina le tetee o pa'u, ma faateleina le suauu.
A maualuga atu le mamafa o le paʻu nai lo le tau masani, o le ogatotonu o le pale paʻu o le a faʻavaeina, o le fesoʻotaʻiga i le va o le paʻu ma le auala o le a faʻaitiitia, o le uta i luga o le iunite o le a faʻateleina, ma le ofuina i le ogatotonu. o le pale pa'u o le a faateleina.Ua ova le uaea o pa'u, ua faateteleina le mamafa o le uaea o pa'u, ma ua faatelevaveina le vaivai o le uaea o pa'u, ma mafua ai ona motu le uaea, ma mafua ai ona pa vave.
I lalo o le mamafa o paʻu paʻu, pe a faʻateleina le saoasaoa o le taʻavale, o le paʻu o le paʻu faʻasolosolo taimi, o le tino o le tino, ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le pito i tua o le paʻu (faia o se galu static) o le a faateleina.O le vevela e mafua mai i le fete'ena'iga i se taimi o le a fa'atupula'ia, ma o le a fa'aitiitia le fa'atinoina o galuega a le pa'u, e o'o lava i le pupuni o le a malepe ma o le a pa'u ese le soli, fa'atelevave le pa'u ma fa'aleagaina.
Pe a pala le paʻu i le gaʻo, acids ma mea alkali ma oʻo i le maualuga o le vevela mo se taimi umi, o le tino ma le kemisi o le paʻu o le a suia, o le mamafa o le avega o le a faʻaitiitia, ma o le paʻu e faigofie foi ona pa. i le faaaogaina.E le gata i lea, o le pa'u ua pala i le suauu o le a mafatia i le pa'u poloka o le ea faʻamaufaʻailoga, paʻu vaega laiti e pa'ū i le avanoa o le paʻu, ma le vavae ese o paʻu mai le paʻu.Ona o le patch e le mafai ona fetaui ma le paʻu ua tumu i le suauu, e tusa lava pe laʻititi le manua o le paʻu, e leiloa le avanoa e toe faʻaleleia ai.
O tulaga o auala e iai foi se aafiaga tele i le ola tautua o le paʻu, lea e aʻafia ai le feteʻenaʻiga i le va o le paʻu ma le eleele ma le mamafa o le uta i luga o le paʻu.E le gata i lea, i le faʻaaogaina, afai e le faʻalogoina le faʻaogaina talafeagai ma le taamilosaga masani, e mafua ai le le tutusa o le tauaveina o paʻu, o le a faʻavaveina foi le ofuina o paʻu.


Taimi meli: Mati-15-2024

FESILI MO LISI TAU

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img