Fa'amatala Fa'amatalaga Fa'apolofesa Forklift

Fuafuaina le siitia o le malosi: O le fuaina o le siiina o le si'itia e faasino i le maualuga o le mamafa o oloa e mafai ona siitia pe a le mamao mai le ogatotonu o le kalave o oloa i le puipui pito i luma o le tui e le sili atu nai lo le mamao i le va o le uta nofoaga tutotonu, fa'aalia i le t (tons).A oʻo i le ogatotonu o le kalave o oloa i luga o le tui e sili atu i le mamao o le uta, e tatau ona faʻaititia le malosi o le siʻitia ona o le faʻatapulaʻaina o le mautu umi o le forklift.

Uta ogatotonu mamao: Uta ogatotonu mamao e faasino i le mamao faalava mai le ogatotonu o le kalave i le puipui pito i luma o le vaega tūsaʻo o le tui pe a tuʻuina se uta masani i luga o le tui, faʻaalia i le mm (milimita).Mo le 1t forklift, o le mamao fa'atonu o le ogatotonu o uta e 500mm.

Maualuluga maualuga maualuga: O le maualuga maualuga o le siitia e faasino i le mamao tuusao i le va o le pito i luga o le vaega faalava o le tui ma le eleele pe a uma ona utaina le tui ma siitia oloa i le tulaga maualuga i luga o se eleele mafolafola ma mautu.

O le fa'aoga o le pou e fa'atatau i le maualuga maualuga o le fa'aoga o le pou i luma po'o tua i tua e fa'atatau i lona tulaga tu'usa'o pe a o'o i luga o le eleele mafolafola ma mautu le si'i'ese e le'i utaina.O le galuega a le fa'aoga i luma o le faafaigofieina lea o le pikiina o tui ma le la'uina o oloa;O le galuega a le pito i tua o le puipuia lea o oloa mai le se'e ese mai le tui pe a tamoe le forklift ma oloa.

Saosaoa maualuga si'itia: O le maualuga maualuga o le si'itia o le si'itia e masani lava ona fa'atatau i le maualuga o le saosaoa e si'itia ai oloa pe a uma ona utaina le si'i, fa'aalia i le m/min (mita i le minute).Faʻateleina le saoasaoa maualuga maualuga e mafai ona faʻaleleia le lelei o galuega;peita'i, afai e sili atu le saosaoa o le si'i i luga ole tapula'a, e ono tula'i mai fa'alavelave fa'afuase'i i uta ma fa'aleagaina masini.I le taimi nei, o le maualuga o le siiina o le saoasaoa o forklifts aiga ua siitia i le 20m / min.

Saosaoa femalagaaiga maualuga;faʻateleina le saoasaoa o femalagaaiga e iai se aafiaga tele i le faʻaleleia atili o le galue lelei o le forklift.O tagata fa'atauva fa'atasi ma afi afi fa'alotoifale ma le malosi e si'itia ai le 1t e tatau ona feoa'i i le saoasaoa maualuga e le itiiti ifo i le 17m/min pe'a uta atoa.

Lisi la'ititi la'ititi: A alu le si'isi'i si'isi'i i lalo le saoasaoa e aunoa ma se uta ma feliuliua'i ma le uili atoa, o le mamao aupito maualalo mai le pito i fafo ma totonu o le tino o le ta'avale i le ogatotonu e ta'ua i fafo atu o le laina pito i fafo aupito maualalo o le Rmin ma totonu ole la'ititi la'ititi la'ititi i totonu rmin.O le la'ititi la'ititi la'ititi pito i fafo e liliu ai, o le la'ititi fo'i lea o le eleele e mana'omia mo le si'i si'isi'i e liliu, ma sili atu fo'i le fa'aogaina.

Ole kilia ole eleele maualalo: Ole kilia ole eleele maualalo e faasino ile mamao mai le pito sili ona maualalo ile tino o le taavale i le eleele e ese mai i uili, lea e faʻaalia ai le mafai e le forklift ona laasia faʻalavelave maualuga i luga o le eleele e aunoa ma se faʻalavelave.O le tele o le kilia aupito maualalo o le eleele, o le maualuga foi lea o le gafatia o le siisii.

Wheelbase ma Wheelbase: O le wheelbase o le forklift e faasino i le mamao faalava i le va o laina ogatotonu o le pito i luma ma tua axles o le forklift.O le uili o le uili e faasino i le mamao i le va o totonugalemu o uili agavale ma taumatau i luga o le au e tasi.O le faʻateleina o le uili e aoga i le mautu umi o le forklift, ae faʻateleina le umi o le tino ma le laʻititi laʻititi liliu.Faʻateleina le faʻavae uili e aoga i le mautu pito i tua o le forklift, ae o le a faʻateleina ai le lautele lautele o le tino ma le laʻititi laʻititi liliu.

Ole la'ititi la'ititi ole fa'alava sa'o: ole la'ititi la'ititi ole la'asaga taumatau e fa'atatau ile la'ititi la'ititi ole fa'alava o lo'o felavasa'i ile tulimanu sa'o mo le si'isi'i i tua ma luma.Fa'aalia i mm.E masani lava, o le laʻititi laʻititi laʻititi o le laina taumatau, o le sili atu lea o le faʻatinoga.

Le lautele la'ititi o le fa'aputu fa'aputu: o le la'ititi la'ititi o le fa'aputu fa'aputu o le la'ititi la'ititi lea o le fa'alava pe a fa'agaoioia le fa'aputuga.


Taimi meli: Mati-15-2024

FESILI MO LISI TAU

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img
  • sns_img